Isfiske: utstyrsguide - Dette er det essensielle utstyret du trenger! - flue.no
Når du skal på isfiske, er det viktig å ha riktig utstyr. Det skal ikke mye til for å komme i gang - Isfiske er et nydelig fiske på vinterstid når isen kryper seg oppå vannet. Da er det viktig med riktig isfiske utstyr enten om du fisker etter Stor røya, ørret eller Abbor. Dette er en utstyrsguide med tips og triks for bedre hell på isen. her finner du alt det essensielle utstyret til isfiske som du trenger.
Fortsett å Les
Hvordan Fiske sjøørret | Sjøørretfiske i sjøen - flue.no
Selv om sjøørreten kan overlistes hele året er det vår og høstfiske som regnes som de beste årstidene for dette fiske. Ørreten er i konstant bevegelse på jakt etter mat og flytter seg over større områder i løpet av et døgn. En fiskeplass kan være “død” i mange timer for så å plutselig kunne gi et eldoradofiske i en kort periode. Like fort som bettet starter er det over,
Fortsett å Les
Dette trenger du å vite for å starte med fluefiske - fluefiskeutstyr - Del 1 - flue.no
Fluefiske er en fantastisk måte å oppleve fiske på. Det er en krevende, men også givende fiskesport som har mye å spennende fiske å tilby. Hvis du ønsker å begynne med fluefiske, må du lære om det grunnleggende som fluekasting, håndtering av en stang, velge riktig utstyr og forstå de forskjellige typene fluer. Når du har lært deg det grunnleggende, kan du glede deg over spenningen som følger med denne typen fiske - som er ekstremt spennende og morsomt! Med litt øvelse og kunnskap generell kasteteknikk, vil du raskt kunne hive deg på fisketur og ta med deg noen fiskekompiser.
Fortsett å Les