vi har 100 dagers angrerett.

Tenker du kanskje på å ombestemme deg? Helt greit, det skjer oss alle! Vi er her for å gjøre livet ditt litt enklere, og derfor tilbyr vi deg hele 100 dager med angrerett. Det betyr at du har god tid til å tenke deg om og være sikker på at kjøpet ditt virkelig føles riktig.

Når det kommer til retur av varer, har vi kun noen små ting vi må huske på for at alt skal gå smidig. For at vi kan ta i mot varen din, er det viktig at den ikke har vært brukt. Vi forstår selvfølgelig at du kanskje har åpnet emballasjen for å se på produktet, og det er helt i orden! Men for å kunne returnere produktet, trenger vi at det kommer tilbake til oss i den standen det ble levert. Dette betyr at eventuelle merkelapper fortsatt skal være på, og at varen skal være pakket i sin helhetlige originalemballasje.

Dette gjør vi for å sikre at alle våre kunder kan motta varer i topp tilstand, og det hjelper oss også med å holde våre løfter om kvalitet og tilfredshet.

Skulle du ha noen spørsmål om hvordan du returnerer et produkt, eller hva du kan gjøre hvis du ikke har mulighet til å returnere varen i dens originalemballasje, nøl ikke med å ta kontakt med vår kundeservice. Vi er alltid her for å hjelpe deg med råd, veiledning, og for å finne de beste løsningene sammen med deg.

Husk, vårt mål er å gjøre din handleopplevelse så bekymringsfri og hyggelig som mulig. Vi ser frem til å fortsette å tilby deg fantastiske produkter og service i tiden som kommer!