Fluefiske i Dividalen - Flue.no
Fluefiske i Dividalen er noe mange drømmer om, og det med god grunn. Det er mange fiskearter som har gode bestander og store eksemplarer å fiske på.
Elver og sidebekker fylles opp av fisk som jakter på insekter, larver og fiskeyngel som gjerne befinner seg i rennende vann. Dette byr på muligheter for oss som svinger fluestanga.
Du bør sette av tid hvis du skal hit. En ukes-tur går fort og det er ikke store områdene du rekker over på en snau uke. De beste plassene er gjerne de mest utilgjengelige, så gåing må påregnes. Når det er sagt finnes det også lettere tilgjengelige små tjern og mindre vann med fin ørret som lokalbefolkningen ikke prater om til utenbygds sånn helt uten videre. Og sånn bør det kanskje være for at de skal forbli gode fiskevann.

Fortsett å Les
Dette trenger du å vite for å starte med fluefiske - fluefiskeutstyr - Del 1 - Flue.no
Fluefiske er en fantastisk måte å oppleve fiske på. Det er en krevende, men også givende fiskesport som har mye å spennende fiske å tilby. Hvis du ønsker å begynne med fluefiske, må du lære om det grunnleggende som fluekasting, håndtering av en stang, velge riktig utstyr og forstå de forskjellige typene fluer. Når du har lært deg det grunnleggende, kan du glede deg over spenningen som følger med denne typen fiske - som er ekstremt spennende og morsomt! Med litt øvelse og kunnskap generell kasteteknikk, vil du raskt kunne hive deg på fisketur og ta med deg noen fiskekompiser.
Fortsett å Les